Home Rreth nesh Drejtimet Stafi Creators

‘’Edukimi nuk është përgatitje për jetën; edukimi është vetë jeta.’’Drejtimet tonaStafi drejtues dhe mesimdhenesitStafi drejtues dhe mesimdhenesit

Sami Jahiu

School Director

Teacher name

School Director

Teacher name

School Director
Storie suksesi

COMING SOON

COMING SOON

Copyright © 2024 - Shkolla e Mesme Teknike ‘’Pjeter Bogdani’’ Ferizaj